Het bestuur is het project “Informatiegids” opgestart. Doel is om inzichtelijk te maken en vast te leggen waar DES voor staat.
Het is een omvangrijke klus waar twee delen van gereed zijn : het nieuwe huisreglement en het beleidsdocument.
Het huisreglement verwijst naar de nieuwe statuten, het beleid en de informatiegids en is dus nog in opbouw.
Uiteraard geldt voor alle stukken : ideeën of commentaar zijn welkom (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De informatiegids wordt als volgende stuk opgebouwd. Na gereed komen van de (concept) informatiegids zal er een aparte ledenvergadering en tevens informatie avond worden georganiseerd.

Met sportieve groet,

Bestuur DES Swalmen