Op zaterdag 1 juni en zondag 2 juni vond op De Bosberg het internationale Piet Hermans jeugdtoernooi plaats. Onder de stralende zon vonden 38 jeugdteams uit Duitsland en Nederland hun weg naar Swalmen. Ruim 450 spelers in de leeftijd van 5 tot 15 jaar maakten het toernooi tot een geweldige happening.

Beide dagen werd begonnen met een ontbijt voor alle deelnemende teams. Een bijzondere, gezonde en leuke verrassing voor de deelnemers.

Op zaterdag was het de beurt aan de teams JO8 t/m JO11. De vijf verschillende poules kenden drie Duitse winnaars (SW Marienfeld, SV Oppum en onze buren uit Brüggen). De Nederlandse eer werd hooggehouden door RKSVN en MVC ’19. We hebben veel complimenten mogen ontvangen voor de organisatie en de geweldige accommodatie; reden voor SV Oppum om volgend jaar terug te komen.

Gedurende het hele weekend zorgde DJ Noud voor een lekker muziekje op de achtergrond en de vrijwilligers in de kantine voorzagen alle hongerige, maar vooral dorstige deelnemers van de nodigde versnaperingen.

De zondag was het aan de JO13 en JO15 teams om hun kunsten te vertonen. Horn, MBC ’13 en BSV Limburgia wonnen hun poule. De finale van de penaltybokaal werd gekeept door de derde doelman van Roda JC, Loek Hamers.

Tijdens de lunchpauzes vond er een optreden plaats van Freestyle specialist Josh. Na een geweldige show van de voetbalskills mochten verschillende deelnemers het opnemen tegen panna koning Samir, nummer vier van de wereld in deze discipline. Sommigen kwamen dichtbij, maar uiteindelijk bleef de koning ongeslagen.

Kortom een zeer geslaagd weekend door de inzet van alle spelers, trainers, begeleiders, ouders en zeker niet op de laatste plaats door alle vrijwilligers!

Stand Ranglijst

ranglijst
 

Ons Partner Netwerk

                Logo vvv partnerclub witte tekst    

                respect

                knvb

Facebook | Twitter

facebook


twitterpage